Menu
0
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
Uw bestelling verzekerd verzonden
Ajax PRO Installateur
Showroom (op afspraak)

Herroepingsrecht & Retour

Herroepingsrecht – Retourzending

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘afkoelingsperiode’. Ajax Alarmsysteem hanteert een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag de consument de koop ontbinden door een beroep te doen op het retourrecht. Nadat de koop ontbonden is heeft de consument 14 dagen de tijd het product op eigen kosten te retourneren.

Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt te zijn. Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele verpakking ongeopend en onbeschadigd zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag, inclusief bezorgkosten, binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Gevolgen van het toepassen van het retourrecht

Bij een juiste toepassing van het retourrecht zijn beide partijen gehouden de wederzijds verrichte prestaties terug te draaien. Kan de koper het ontvangen product niet, slechts gedeeltelijk of in verslechterde toestand terug leveren, dan zal hij de waardevermindering moeten compenseren. Dit geldt echter niet wanneer de waardevermindering uitsluitend terug te voeren is op het controleren van het ontvangen product, zoals dat bijvoorbeeld ook in een winkel mogelijk zou zijn geweest. De koper kan het risico van waardevermindering beperken indien hij de zaken niet in gebruik neemt en handelingen nalaat die de waarde van het product beïnvloeden. Assemblagekosten worden in het kader van de wet koop op afstand niet vergoed mede doordat deze dienst direct ingaat ten tijde van het sluiten van de koopovereenkomst en daardoor niet onder het retourrecht vallen.

De hier genoemde retourgarantie geldt in de omschreven hoedanigheid uitsluitend voor consumenten. Bedrijven kunnen voor vragen omtrent retourmogelijkheden contact opnemen.

Uitzonderingen:

Voor sommige producten geldt er geen herroepingsrecht voor u als consument en vallen onder de volgende uitzonderingen:

  • Speciaal voor u geassembleerde/bestelde producten.
  • Ingewisselde vouchers en tegoedbonnen.

Verzenden via ons Retourportaal

Voor een vlotte afwikkeling heeft Ajax Alarmsysteem een Retourportaal waar u eenvoudig uw verzendlabel aanmaakt en een afgifte punt uitkiest voor uw retourzending of volg onderstaande stappen.

Stap 1

Neem contact op met onze klantenservice. Dit kan zowel telefonisch: +31 (0)251 – 77 00 20 als per email: [email protected]

Stap 2

Klik hier voor het garantie & herroepingsformulier.

Stap 3

Verpak de goederen met retourformulier, inclusief alle accessoires, in een stevige verzendverpakking en verstuur deze naar:

Secures
T.A.V. RMA
De Trompet 1540
1967 DB Heemskerk

Houdt u er rekening mee dat de hardware zoals bijvoorbeeld alarmsystemen, camera’s en recorders bijzonder gevoelige apparatuur is. Een veilige en stootvaste verpakking kan schade en daarmee het vervallen van de garantie voorkomen.

Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via onze contactpagina. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta